Wij gebruiken cookies op onze website. Door onze website te gebruiken, stemt u in met dit beleid en stemt u ermee in dat wij cookies gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.

Meer weten
Aanvaarden
Miska's Cupcake Atelier

Over Miska's Cupcake Atelier

Als kind groeide ik op met de liefde voor bakken. Thuis stond mijn mama vaak in de keuken en wekelijks stonden er weer nieuwe lekkernijen op tafel zoals brood, heerlijke desserts en patisserie waaraan niemand kon weerstaan. Terwijl mijn mama in haar potten en pannen roerde, deed ik haar na in mijn eigen klein keukentje. Regelmatig nam ze mij mee naar het Gents bakkershuis waar ik zag hoe ze haar hartje kon laten gaan en allerlei spullen kocht om te experimenteren in de keuken.

Tijdens mijn studies Hotelmanagement heb ik een naschoolse opleiding in het COOVI gevolgd die mij dé basisprincipes uit de keuken heeft bijgebracht en me de kneepjes van het vak leerde.
Daarnaast werkte ik gedurende het weekend bij een bakkerij waar ik 4 jaar lang wekelijks met veel trots de meest lekkere en mooie taartjes van de streek verkocht. Ik zag met hoeveel passie en liefde deze steeds werden gemaakt en dat inspireerde me.

Zo begon ik geleidelijk aan zelf recepten uit te proberen en had ik de smaak te pakken. Ik leerde mezelf nieuwe technieken aan door uren te spenderen op het internet en het lezen van bakboeken.

Door te zien wat er in de keuken gebeurde, heeft mijn mama me zo onbewust de microbe doorgegeven en nu heb ik er mijn passie van gemaakt.

Ik heb me gespecialiseerd in het decoreren en personaliseren van cupcakes en richtte als volgt Miska’s Cupcake Atelier op.

Het is voor mijn heel belangrijk steeds op zoek te gaan naar nieuwe dingen om mezelf te blijven uitdagen én de leukste lekkernijen aan te bieden.

Eerste bakstapjes
~ 1992 ~

Allereerste cupcakes
~ september 2011 ~

Eerste cupcake in marsepein
~ oktober 2011 ~

Eerste creaties in suikerpasta
~ september 2012 ~

The Mighty Cupcake heroes
~ oktober 2012 ~

Be-Angeled cupcakes
~ december 2012 ~

The story continues...
~ februari 2013 ~

25ste verjaardag
~ maart 2013 ~

Eerste cupcakes met botercreme
~ Pasen 2013 ~

Oprichting Miska's Cupcake Atelier

~ 2019 ~

Stefanie vervoegt Team Miska

~ 2023 ~